Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το σκρίνιο του Βενιζέλου και τα σουβενίρ του



Γράφει ο Μήτσος Μητσάρας

Κάθε νεοέλληνας που σέβεται τον εαυτό του, έχει ένα σκρίνιο στο σαλόνι του, με 5-6 κρύσταλλα, καμιά 10αριά πορσελάνες και μια αρμαθιά ασημικά, τάχα μου οικογενειακά κειμήλια, έτσι για το θεαθήναι βρε αδερφέ. Να τα βλέπει ο μπατζανάκης κι ο κουμπάρος και να σκάει απ΄ το κακό της η συμφάδα και η κάθε φιλενάδα. Tουτέστιν λοιπόν ως συνεπής μικροαστός κι ο Βενιζέλος, που τον αξίωσε η τύχη κι η καπατσοσύνη του κι έγινε μεγαλοαστός, χάσε γύρευε τώρα τι σουβενίρ, έχουν τα σκρίνια του στα σαλόνια , από τις βόλτες του στα πολιτικά αλώνια. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Να!! μια λίστα Λαγκάρντ, από τη θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών, δίπλα από το σερβίτσιο του τσαγιού, δώρο (τάχα μου-τάχα μου) της Μεγάλης Αικατερίνης στην προπρογιαγιά του. Να!!! κάτι αμυντικά σχέδια της χώρα, μούρλια! ασορτί με τα χρυσά μαχαιροπήρουνα από τη δήθεν συναναστροφή του παραπροσπάππου του, με το Μέγα Ναπολέοντα (εξού και το χούι του). Αμ απ΄ τη θητεία του στο Υπ. Πολιτισμού; Τύφλα να χει το μουσείο Γουλανδρή στην ΄Ανδρο! Το πως δένουν οι κυκλαδίτικοι αμφορείς, με το κομπλέν σεμενάκι από την προίκα της Μπακατσέλενας- Βενιζέλενας, δε μολογιέται. Και για να σκάσουν κάτι οχτροί του, σαν τον Τσίπρα (τον πληβείο που απόμεινε με τα άπαντα του Λένιν και τα ταγάρια της Περιστέρας στο καθιστικό) απ΄το Υπ. Δικαιοσύνης (που ήταν και προνομιακό του πεδίο) να δείτε τι έχει!!! Μια ντουζίνα δικογραφίες, σε απόχρωση κρεμ καραμελέ, για να δένει με το μπεζ -μπορντελέ του χαλιού δια ποδός Μηραράκη και το σοκολατί της τραπεζαρίας δια χειρός Βαράγγη. Πως είπατε; από τη θητεία του στην Ιπποκράτους ως Πρόεδρος, τι αναμνηστικό θα πάρει; Ε, είναι ολοφάνερο. Το όλον ΠΑΣΟΚ, τρεις κι ο κούκος δηλαδή, συμπεριλαμβανομένου και του Πάρη του παπάρη. Χωράει άνετα και στο πορτμαντό, στο χωλ. Εκεί θα το κρεμάσει, μαζί με το ζουρλομανδύα του. Είναι τελευταία λέξη της μόδας στο γαλλικό ντιζάιν.

Υστ.1 Να σου πω ένα μυστικό Βαγγέλη; Το λένε αηδόνια του βουνού & οι καμπάνες του Λυκαβηττού. -Μη ψάχνεις να βρεις σκευωρούς αλλού. Ο μεγαλύτερος σκευωρός σου , είναι ο ίδιος ο εαυτός σου.

Υστ.2 Εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μέγαρο Μαξίμου, έχει σημάνει συναγερμός. Ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή, με το που μπουκάρει ο Βενιζέλος να κρύβουν μπλάνκο, σβήστρες, ξύστρες και προπάντων το χαρτί στο φωτοτυπικό. -Το νου σας ρεμάλια!!!! -Δε θα μείνουν πρακτικά από τις μυστικοσυμφωνίες της τρικομματικής, ούτε για δείγμα. Στη βεράντα για τέντα θα τα κρεμάσει , ταιριάζουν με το μπαμπού σαλονάκι , τη γρανίτα λεμονάκι και του μπάρμπεκιου το χοιρινό σουβλάκι.
 Υστ.3 Και να το ξέρεις Βαγγέλη. Έτσι και φύγετε απ΄ τη βουλή, μετά από τόσα χρόνια κατάληψη, όλοι θα ψαχτείτε. Από φοντανιέρα, μέχρι το φάκελο της Κύπρου, είστε ικανοί να βάλετε στην κολότσεπη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *