Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

H «ακμή» της Αθηνάς

Photo: Α. Παναγιώτου @fosphotos.com

Του Τάκη Καραγιάννη

Στα μέσα Δεκεμβρίου, το υπουργείο αναθέτει σε συγκεκριμένο επιχειρηματικό όμιλο τη μελέτη για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας. Το όλο κόνσεπτ κοστολογείται, σχεδόν, στις 110.000 (χωρίς ΦΠΑ) και περιλαμβάνει -ουσιαστικά- τη συλλογή στοιχείων τα οποία θα έπρεπε το ίδιο το υπουργείο να έχει. Το πόσα υποχρεωτικά και επιλογής μαθήματα υπάρχουν σε κάθε τμήμα, τα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών, ο αριθμός των εισακτέων, οι διεθνείς βραβεύσεις και όλα τα υπόλοιπα που εμφανίζονται στη σύμβαση, είναι πράγματα που μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε με μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα του τμήματος ή με ένα τηλεφώνημα στη γραμματεία. Λεπτομέρεια: Ο επιχειρηματικός όμιλος που αναλαμβάνει το έργο δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και περιλαμβάνει ένα από τα πιο γνωστά ΙΕΚ στη χώρα. Πρόκειται για τον ίδιο όμιλο, ο οποίος -σχεδόν- 18 μήνες πριν είχε δεχθεί συστάσεις από το Συνήγορο του Καταναλωτή για παραπλανητική διαφήμιση, ενώ με βάση τη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το 2011 ο τότε υπουργός εργασίας η ΜΚΟ «ΑΚΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» είχε λάβει σχετικές επιχορηγήσεις.

Δεν ξέρω εάν η μελέτη που παραδόθηκε στο υπουργείο αποτελεί προπομπό για το σχέδιο “Αθηνά”, όπως αυτό παρουσιάστηκε. Εάν οι καταργήσεις τμημάτων στην περιφέρεια δημιουργήσουν την ανάγκη κάλυψης αυτού του κενού από ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η λογική, αυτό υπαγορεύει. Ωστόσο, δεν είναι ούτε καν λογικοφανές το να ξοδεύονται εκατοντάδες χιλιάδες για μια δουλειά που θα μπορούσε να γίνει υπηρεσιακά. Ή, έστω, μέσα από τις δομές του Ελληνικού Ακαδημαϊκού Διαδικτύου, της μη κερδοσκοπικής εταιρείας στην οποία συμμετέχουν όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εάν όλα αυτά παραπέμπουν σε εφηβικές συμπεριφορές, τα χειρότερα έρχονται. Η ακμή θα έχει περάσει, αλλά θα έχει αφήσει τα σημάδια της. Και, ξέρετε, αυτά δεν φεύγουν ποτέ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *