Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και μαστίγωμα δημοσίων υπαλλήλων με το μνηνόνιο 4!!!

Μια εικόνα από το μέλλον, όπου δημόσια υπάλληλος μαστιγώνεται ανηλεώς

Πέρα από το έγγραφο φωτιά , που αποκαλύπτει τις απαιτήσεις της τρόικας στο ζήτημα της απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων και που είναι προϋπόθεση για τη δόση, η δαιμόνια ρεπόρτερ Ρίτα Πουλακίδα αποκαλύπτει σήμερα ότι στο μνημόνιο 4 που έρχεται συντόμως προβλέπεται και μαστίγωμα των δημοσίων υπαλλήλων για να πιο αποδοτικοί. Ήταν πρόταση του Άδωνι που συναντήθηκε με τον Τόμσεν και εισηγήθηκε κρυφά από τον Μανιτάκη και το Στουρνάρα αυτή την διαρθρωτική αλλαγή, που έγινε ασμένως δεκτή από τους τροϊκανούς.Ο Άδωνις μάλιστα έφερε ως παράδειγμα αύξησης της παραγωγικότητας τη δική του περίπτωση, που από τη στιγμή που μαστιγώθηκε από την Ευγενία στα πλαίσια των ερωτικών τους επαφών, αποκάλυψε με έκπληξη ότι αυξήθηκε και η ικανότητά του να πουλά βιβλία, αφού η φωνή του έγινε πιο τσιριχτή και καβλιάρικη.
Προς τούτο ιδρύεται υπουργείο Δημόσιου Μαστιγώματος Υπαλλήλων και τη θέση διεκδικούν με ίσες πιθανότητες ο Άδωνις, ο Πάγκαλος αλλά και ο Μανώλης Καψής, όστις φιλοδοξεί να γίνει ο τρίτος υπουργός από τη λαμπρή αυτή οικογένεια, μετά τον πατέρα του και τον αδελφό του, τον Παντελή

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *