Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φέτος στο Πάσχα αντί για αρνιά θα σουβλίσουμε δημόσιους υπαλλήλους

Ιστορικό θα είναι το φετινό Πάσχα, που κατ’ απαίτηση της τρόικας γιορτάζεται στις 5 Μαΐου, αφού αντί για αρνιά θα σουβλίσουμε επίορκους δημόσιους υπαλλήλους! Μάλιστα με πρόταση του Χοντροβαγγέλα, αν δεν φτάσουν οι επίορκοι για να εφοδιασθεί η αγορά και να φάμε όλοι οι συνέλληνες, θα αναλάβει πρωτοβουλία ο Άδωνις και με συνεχείς καταγγελίες εναντίον δημόσιων υπαλλήλων θα πετύχει τον προσδοκώμενο αριθμό.
Στην πρόταση αυτή που ασμένως συμφώνησε ο θεοσεβής Αντώνης Σαμαράς, προσχώρησε και ο Κουβέλης, μιας που -όπως δήλωσε – η πρόταση κινείται προς την προοδευτική κατεύθυνση, αφού με τον τρόπο αυτό εξαγνίζονται οι επίορκοι και κατακτούν την βασιλεία των ουρανών αλλά λύνεται και το επισιτιστικό πρόβλημα της χώρας
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *