Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση;

Το ό,τι υπερψήφισε κάποιος την συμφωνία των Πρεσπών δημιούργησε στο κόμμα του την υποχρέωση μιας ισόβιας αργομισθίας;
Στην αρχαία Αθήνα ο θεσμός του Πρυτανείου σίτιζε όντως με δαπάνες της Πόλης τους ήρωες.
Άραγε, ο συμπαθής Θανάσης Θεοχαρόπουλος θεωρεί τον εαυτό του ήρωα;

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ
Πόσοι είναι οι τέως που δεν επέστρεψαν στην δουλειά τους  μετά την αποτυχία επανεκλογής αλλά κατέστησαν κομματικοί αργόμισθοι;
Πολλοί και πολλές επώνυμοι, τινές των οποίων λέγεται ότι δεν έχουν κι ιδιαίτερη ανάγκη. Κάποιοι μάλιστα εκ των αιρετικών έχουν διορίσει και τα παιδιά τους, ενώ δεν έχει ακόμη ανοίξει το κεφάλαιο διαφόρων αμοιβών κάτω από το τραπέζι κατά την περίοδο των παχέων αγελάδων. Το πώς μετά από όλα αυτά κάποιοι έχουν το θράσος να βγαίνουν στα κεραμίδια αποτελεί συριζαϊκό μυστήριο. Ίσως σχετίζεται με τους επικείμενους περιορισμούς στα κοστοβόρα κομματικά ΜΜΕ, τα οποία τυγχάνουν μηδαμινής επιρροής.
Η ΟΡΓΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ;
Λέγεται ότι απο τις κεραίες του σκληρού The kid δεν έχει διαφύγει και το “θαύμα της Πίνδου”.
Ο Γιάννης Στέφος, που του έγινε οικείος μετά την αγάπη που του επιφύλαξε οικογενειακώς, συνεχίζει να ανήκει στο επιστημονικό δυναμικό (αποσπασμένος) του ΣΥΡΙΖΑ!
 Συγκεκριμένα, υπηρετεί στο γραφείο της βουλευτού Τρικάλων, κ Κοντοτόλη, και το θαύμα έγκειται στο γεγονός, ότι καταφέρνει να υπηρετεί τον λαό των Τρικάλων που κείνται ανατολικώς της Πίνδου, παρότι ο ίδιος κατοικεί δυτικά της Πίνδου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *