Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΗΠΕΙΡΟΣ

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Και άλλο πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου

“Αν και έχουν καθυστερήσει την παράδοση  του έργου «ΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ» περίπου 2,5 χρόνια  (βάσει της αρχικής σύμβασης έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί στις 16/7/2021), το Υπουργείο Υποδομών επιβραβεύει και  κάνει δεκτό το αίτημα του Αναδόχου για καταβολή  πριμ έγκαιρης παράδοσης  πέντε τις εκατό  (5%) για το υπολειπόμενο συμβατικού ανταλλάγματος  και καλεί την Περιφέρεια Ηπείρου να το καταβάλει” σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

“Τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες των Ηπειρωτών μεταξύ Υπουργείου – Περιφέρειας Ηπείρου και Αναδόχου του έργου δεν τα γνωρίζουμε,, αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι οι Ηπειρώτες καλούνται να πληρώσουν ένα ακόμη πρόστιμο ενός (1)  εκατομμυρίου περίπου ευρώ, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα πέντε (5) εκατομμύρια που έχουν επιβληθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου λόγω κακών χειρισμών της Διοίκησης Καχριμάνη” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *