Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Σε κοινή τροχιά Φίλιος -Γκόντας και …Παπασταύρος

Μπορεί στο παρελθόν να είχαν συγκρουστεί με ανηλέητο τρόπο, λύνοντας τις διαφορές τους στα δικαστήρια, όμως οι δεινόσαυροι της τοπικής αυτοδιοίκησης στα Γιάννενα Φίλιος και Γκόντας συνδιαμορφώνουν την ταχτική τους έναντι του 2ου γύρου της Κυριακής.

Αν παρατηρήσει κανείς τις σημερινές ανακοινώσεις Παπαγεωργίου (βλέπε Φίλιος) και Γκόντα, θα διαπιστώσει ότι με αφορμή τα εκλογικά αποτελέσματα στις αγροτικές περιοχές του Δήμου και οι δυο ανακάλυψαν με καθυστέρηση πολλών χρόνων ότι σκοτεινά κέντρα επιχειρούν να ποδηγετήσουν τις πολιτικές εξελίξεις στο Δήμο Ιωαννιτών και ότι οι δύο παρατάξεις είναι ανεξάρτητες και ακηδεμόνευτες!

Βέβαια τα κέντρα αυτά, που δεν έχουν το θάρρος να τα κατονομάσουν, γιατί συνεργάστηκαν και αυτοί μαζί τους ( περίπτωση Τσίμαρη και του ίδιου του Φίλιου το 2010) δεν είναι άλλα από τον Βαγγέλη Αργύρη και το περιβάλλον του.

Φίλιος και Γκόντας, αφού συμφώνησαν να πάρουν μερίδιο εξουσίας, σε περίπτωση νίκης του Παπαγεωργίου, που στην πραγματικότητα είναι ένας αχυράνθρωπος, επιχειρούν να  συσπειρώσουν ένα αστικό κομμάτι της πόλης που δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τον σημαντικό ρόλο του “καμπίσιου” Βαγγέλη Αργύρη στην τοπική πολιτική σκηνή.

Ο αστός Φίλιος βέβαια προερχόμενος από το ανίκανο αστικό κομμάτι της πόλης, της αντιπαροχής και της ρεμούλας, δικαιούται να επιχειρεί τέτοιους ταξικούς διαχωρισμούς.

Η προσχώρηση όμως του κ.Γκόντα, που για την κοινωνική αριστοκρατία της πόλης ήταν πάντα ένας χωριάτης, προκαλεί θυμηδία.

Σημείωση: Στη φωτογραφία που είναι παλιά διακρίνονται ο Φίλιος και ο Γκόντας και ανάμεσά τους ο κ. Παπασταύρος, ενοποιητικός κρίκος του κόσμου της αντιπαροχής που κατέστρεψε τα Γιάννενα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *