Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Λέτε να γίνει η έκπληξη;

Φωτογραφία: Όμηρος Χαρίσης

Στέφανος Καραμούτσιος

Αιφνιδίασε την κομματική γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα το πλήθος του κόσμου, που συγκεντρώθηκε στο καφέ μπαρ PATio και στην οδό Ζυγομάλλη, για να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Κασσελάκη.

Αν και δεν είχε βγει καμιά ανακοίνωση από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Κασσελάκη σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει με τους άλλους υποψηφίους και στην Ήπειρο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, Όλγα Γεροβασίλη και Κώστας Μπάρκας και άλλα γνωστά στελέχη δεν κρύβουν την εχθρότητά τους για τον νέο υποψήφιο, που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του ΣΥΡΙΖΑ και έδωσε ενδιαφέρον στην εκλογή νέου Προέδρου, η συγκέντρωση ήταν μαζική και το ενδιαφέρον μεγάλο.

Και αυτό έγινε χωρίς καμιά ουσιαστική οργάνωση, αφού για την προετοιμασία της επίσκεψης εργάστηκαν δυο με τρεις άνθρωποι και τα οργανωτικά προβλήματα ήταν φανερά. Χαρακτηριστικό της φοβίας των οργανωτών ήταν ότι για την ομιλία Κασσελάκη κλείστηκε ο χώρος ενός καφέ που είχε μια εσωτερική αυλή, όμως ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην οδό Ζυγαμάλλη δεν άκουγε τον ομιλητή, ο οποίος αναγκάστηκε να βγει στην είσοδο του καφέ και να μιλήσει εκ νέου στους συγκεντρωμένους.

Διακρίναμε αρκετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζουν την συμπάθειά τους προς τον κ. Κασσελάκη. Μάλιστα υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, που έχει ταχθεί με τον συνδικαλιστικό του φορέα στον οποίο είναι Πρόεδρος υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου, επιδόθηκε κατά την είσοδο σε ένα άνευ προηγουμένου κεφαλοκλείδωμα του υποψηφίου για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας του για ώρα στο αυτί του.

Δεν θα σχολιάσουμε όσα είπε ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος πίσω από το παιδικό του πρόσωπο κρύβει τσαγανό και τσαμπουκά και ο οποίος έχει να υπερπηδήσει πολλά εμπόδια για να πετύχει το στόχο του.

Το πώς θα διαμορφώσει το επιτελείο του και πώς θα απαλλαγεί από τα κεφαλοκλειδώματα των ανθρώπων που τρέχουν για να αποτελέσουν το περιβάλλον του, θα δείξει και την πολιτική του ωριμότητα και πολλά άλλα.

Πάντως η δυναμική Κασσελάκη είναι ορατή και έχει φέρει σε απόγνωση τους στριφνούς δημογέροντες του κόμματος, ενώ η ανησυχία της ΝΔ είναι φανερή.

Το αν θα συμβεί η έκπληξη και ο κ. Κασσελάκης περάσει στο δεύτερο γύρο θα εξαρτηθεί  και από τον αριθμό της συμμετοχής των μελών και των φίλων του κόμματος την προσεχή Κυριακή.

Μεγαλύτερη δε του προβλεπομένου συμμετοχή αυξάνει κατακόρυφα τις ελπίδες του νεαρού υποψήφιου και η Ανατροπή που ευαγγελίζεται ο κ. Κασσελάκης είναι εφικτή.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *