Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Στο υπουργείο Οικογένειας η Μαρία Κεφάλα (Αποκλειστικό)

Με την εκλογική νίκη της Νδ με άνετη πλειοψηφία να είναι δεδομένη, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα σενάρια να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Μια από τις υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη είναι ότι στο νέο υπουργικό σχήμα θα υπάρχουν περισσότερες γυναίκες, κάτι που δεν χαρακτήριζε τα υπουργικά σχήματα της πρώτης τετραετίας. Αν υπάρχει δε ένα υπουργείο, όπου θα αξιοποιηθεί γυναίκα, αυτό θα είναι το υπό ίδρυση υπουργείο Οικογένειας, που θα είναι από τις πρώτες  κυβερνητικές τομές.

Μάλιστα οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι στο νέο υπουργείο οι γυναικείες παρουσίες δεν θα είναι μία αλλά δύο με τον πρωθυπουργό να δίνει μεγάλη βαρύτητα σε ένα υπουργείο, που θα αποτελέσει έναν από τους πιο σημαντικούς βραχίονες της κοινωνικής του πολιτικής την επόμενη τετραετία.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης συνδέται άμεσα με την Ήπειρο, αφού η μία από τις δύο γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι η κ. Μαρία Κεφάλα, η οποία μπορεί να μην εκλέχτηκε στις εκλογές της 25ης Μαίου, εξ αιτίας των ιδιομορφιών του εκλογικού νόμου, αν και συγκέντρωσε περίπου 15.000 ψήφους, όμως εισέρχεται πανηγυρικά στη βουλή μετά τις εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής.

Προερχόμενη από φτωχή, λαϊκή οικογένεια η κ. Κεφάλα ( παπαδοκόρη)  σε αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ, που είτε προέρχονται από πολιτικά τζάκια είτε από πλούσιες οικογένειες, έχει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει σε ένα υπουργείο που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και στο οποίο είναι εύλογο οι πολιτικοί προϊστάμενοι να έχουν και βιώματα και προσωπικές ευαισθησίες για να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

Αυτά τα βιώματα και τις ευαισθησίες της νεαρής βουλευτού των Ιωαννίνων σχεδιάζει να αξιοποιήσει ο κ. Μητσοτάκης μαζί με την εργατικότητα που επέδειξε την πρώτη τετραετία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *