Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Τον κέρδισε κατά κράτος

Μπορεί η ΝΔ να εξέλεξε έναν βουλευτή στο νομό Ιωαννίνων όμως στις επαναληπτικές εκλογές μπορεί να εκλέξει μέχρι τέσσερες, με τον κ. Κωνσταντόπουλο να έχει βάσιμες ελπίδες να εκλεγεί και αυτός. Αυτό θα κρατήσει σε εγρήγορση τους τρεις επιλαχόντες, που θα κινητοποιηθούν, τώρα που δεν υπάρχει σταυρός προτίμησης, αφού οι εκλογές θα γίνουν με λίστα, για να πετύχουν τον στόχο τους και αυτό είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο για το κυβερνητικό κόμμα.

Πάντως η θριαμβεύτρια στη ΝΔ είναι η Μαρία Κεφάλα, που κέρδισε κατά κράτος τον Αμυρά, που διεξήγαγε έναν θορυβώδη προεκλογικό αγώνα με υποσχέσεις κλπ.

Αντίθετα στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα είναι δύσκολα. Μπορεί να εξέλεξε δύο βουλευτές, την κ. Τζούφη και τον κ. Στέφο όμως στις εκλογές  που έρχονται ο κ. Στέφος πιθανότατα θα μείνει εκτός νυμφώνος.

Στο ΠΑΣΟΚ ο θριαμβευτής είναι ο κ. Τσίμαρης και η εκλογή του αποδεικνύει, ποιος κάνει κουμάντο ακόμη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Αυτό μπορεί να αποτελέσει παράγοντα αποσυσπείρωσης, γιατί με ποιο κέφι θα τρέξουν στις εκλογές οι Μανταλόβας, Γάτσιος κλπ, όταν παρά τον επίπονο αγώνα που έδωσαν, είδαν τον πρωτοεμφανιζόμενο κ. Τσίμαρη να κόβει πρώτος το νήμα;

Τέλος στο ΚΚΕ ο κ. Έξαρχος επανεκλέγεται μετά το 2012 και ευχόμαστε τούτη τη φορά να μην είναι βουλευτής μιας ημέρας και να διατηρήσει την έδρα του και μετά τις δεύτερες εκλογές.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *