Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Το νέο πολιτικό ατόπημα του κ. Γάτσιου

Τον εσχάτως και κονφερανσιέ του Μητσοτάκη στις προεκλογικές του περιοδείες στην Ήπειρο κ. Αλέκο Καχριμάνη επισκέφτηκε χθες ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος.

Σε μια εποχή που ο περιφερειάρχης Ηπείρου βάλλεται πανταχόθεν από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και θεωρείται ως βασικός συνυπεύθυνος με τον κ. Μητσοτάκη για την εγκατάλειψη της Ηπείρου, ο κ. Γάτσιος βρήκε την ευκαιρία να σπάσει το πολιτικό εμπάργκο στο οποίο βρίσκεται ο κ. Καχριμάνης και να τον επισκεφθεί, γεγονός που το εκμεταλλεύεται ο Περιφερειάρχης για να προβάλλει τη συνάντησή τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Face book.

Δεν γνωρίζουμε, τι συζήτησαν στην συνάντησή τους οι δύο άντρες δέκα ημέρες, πριν τις εκλογές, αφού μέχρι στιγμής δεν διαβάσαμε κανένα δελτίο τύπου του υποψήφιου βουλευτή που να αναφέρεται στην επίσκεψή του στον Περιφερειάρχη.

Δύο πράγματα όμως μπορούμε να συμπεράνουμε για τον  κ. Γάτσιο: Ή ο υποψήφιος βουλευτής δεν έχει αίσθηση του πολιτικού τάιμινγκ ή συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο των ανίερων συμπλεύσεων στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο με τους δεξιούς μεγαλοπαράγοντες στα Γιάννενα.

Και επειδή στα Γιάννενα η Δημοκρατική παράταξη έχει πικρή πείρα από φαινόμενα Ανέστη Λώρα, ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ προβληματίζεται από συμπεριφορές τύπου Γάτσιου τη στιγμή μάλιστα που στο παρασκήνιο διακινούνται σενάρια για εκμαυλισμούς στελεχών από άλλους πολιτικούς χώρους, όπως συνέβη επί εποχής του πατρός Μητσοτάκη.

Και αν στο πρώτο φανερό ατόπημα του κ. Γάτσιου, που ήταν η παρουσία του χωρίς καμιά θεσμική ιδιότητα στη δεξίωση προς τιμήν Μητσοτάκη στις 28 Οκτωβρίου στο κτίριο της Περιφέρειας, δόθηκε τόπος στην οργή, το νέο ατόπημά του με την επίσκεψη στον Περιφερειάρχη- κομματάρχη της ΝΔ δημιουργεί  ποικίλες αντιδράσεις και αποδοκιμάζεται από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που δικαίως αναρωτώνται τι θα συνέβαινε, εάν πχ ο Λοβέρδος επισκεπτόταν 10 μέρες, πριν τις εκλογές, τον κ. Πατούλη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *