Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Περιφέρεια Ηπείρου: Από όλα έχει ο μπαξές- Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα την συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας!

 Αν γίνει μια δημοσκόπηση στην Ήπειρο με το ερώτημα να αφορά τους αντιπεριφερειάρχες και τις αρμοδιότητές τους, ζήτημα είναι εάν βρεθεί  ένα 2% που να γνωρίζει τα ονόματά τους και πολύ περισσότερο τις αρμοδιότητές τους!

Και όμως στην Ήπειρο έχουμε Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα γυναίκα, με ευθύνη τα θέματα συνεργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας!

Είναι η κ. Γιούλα Μητροκώστα με καταγωγή από την Ανατολική Κράψη, υπάλληλος του  Π.Γ.Ν.Ι., η οποία σύμφωνα με ανάρτησή της στο FB αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλεξανδρο Καχριμανη, για την ανάθεση των καθηκόντων της Αντιπεριφερειάρχη με ευθύνη τα θέματα συνεργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Με αίσθημα ευθύνης, με πίστη, με συνεργασία συνεχίζουμε δυνατά το έργο μας, για το καλό της Ηπείρου”.

Τώρα, γιατί χρειάζεται ολόκληρη Αντιπεριφερειάρχης με αναφορά το Υπουργείο Άμυνας μόνο ο κ. Καχριμάνης το γνωρίζει, εκτός και αν είναι στα σχέδιά του να συγκροτήσει δική του Μεραρχία…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *