Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Δριμύ κατηγορώ Λάζαρου Νάτση κατά πρακτικών Βορίδη στην Αυτοδιοίκηση (βίντεο)

Αν σε επίπεδο παραπολιτικό το ενδιαφέρον της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών ήταν τα καραγκιοζιλίκια των δελφίνων της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να υποδηλώσουν την παρουσία τους για την επόμενη ημέρα, με πρωτοστατούντα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όμως σε πολιτικό επίπεδο καίρια ήταν η παρέμβαση του επικεφαλής της παράταξης “Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή” Λάζαρου Νάτση, ο οποίος στηλίτευσε τις πρακτικές Βορίδη στην αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα ο κ. Νάτσης με αφορμή την απεργία στις υπηρεσίες Δόμησης  και τις ενέργειες του υπουργού Εσωτερικών, κ. Βορίδη επεσήμανε “ότι είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Είχαμε ανατροπές με τον νόμο Θεοδωρικάκου, αντισυνταγματικές, έχουμε εκ νέου παρεμβάσεις του κ. Βορίδη με νομοθετήματα προς την  κατεύθυνση της μη δημοκρατικής λειτουργίας. Έχουμε παρέμβαση σε μία απεργία, που λέει να απαγορευτούν οι απεργίες και στο μέλλον να τους βάλουμε και πρόστιμο. Φυσικά απερρίφθη από το δικαστήριο. Εδώ λοιπόν έχουμε μία τραγική κατάσταση, η οποία εξελίσσεται στη χώρα μας και που άπτεται της ίδιας της λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων και που δυστυχώς με τη στάση μας πάρα πολλά δημοτικά συμβούλια έχουν ανοίξει την όρεξη της αντισυνταγματικής παρέμβασης μέσω νομοθεσίας.”

Συνεχίζοντας ο κ. Νάτσης κατήγγειλε ότι ” Εδώ πρόκειται για οπαδούς της κατάληψης της εξουσίας από τον Χίτλερ με τις εκλογές! Βρισκόμαστε σε μία τραγική κατάσταση και η Αυτοδιοίκηση, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι της Δημοκρατίας έχει ταχθεί με ένα επιπόλαιο τρόπο απέναντι σε αυτές τις απαράδεκτες μεθόδους εις βάρος της Δημοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να δεχόμαστε μια σειρά από νομοθετήματα και τραβάτε εσείς να αποδείξετε ότι είναι αντισυνταγματικά. Και αν αποδείξετε εσείς ότι είναι αντισυνταγματικά, θα έλθουμε εμείς να βγάλουμε ένα άλλο και ξανατραβάτε εσείς να αποδείξετε ότι είναι αντισυνταγματικά. Και νομίζω ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει μια έντονη διαμαρτυρία από το Δημοτικό μας Συμβούλιο”…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *