Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Επιβεβαιώθηκε από την ΑΔΑΕ η παρακολούθηση από την ΕΥΠ έξι προσώπων σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα

Την παρακολούθηση από την ΕΥΠ έξι προσώπων σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα επιβεβαιώνουν οι τελευταίοι έλεγχοι της ΑΔΑΕ στα γραφεία παρόχων κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news247.gr.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας εν ενεργεία υπουργός και ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα κινητά τηλέφωνα των οποίων είχαν παγιδευτεί για λόγους «εθνικής ασφάλειας».

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι της ΑΔΑΕ ολοκληρώθηκαν πριν από την περίφημη γνωμάτευση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, η οποία, όπως αποκαλύπτεται από το παρασκήνιο των τελευταίων 40 ημερών, είναι το δεύτερο αυτογκόλ που προκαλεί η ίδια η κυβέρνηση στην προσπάθεια για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών. To πιο πρόσφατο επεισόδιο είναι η επιβεβαίωση των έξι «στόχων».

Το πρώτο δεκαήμερο της νέας χρονιάς, κλιμάκιο της ΑΔΑΕ μετέβη δύο φορές στους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ζητώντας στοιχεία για πρόσωπα που περιλαμβάνονταν στο αίτημα Τσίπρα. Τα στοιχεία που έδωσαν οι εταιρείες έδειξαν ότι τα τηλέφωνα έξι προσώπων είχαν παγιδευτεί από τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες.

Στο μεταξύ στο Documento που κυκλοφορεί αύριο δημοσιεύοννται στοιχεία από την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σύμφωνα με αυτά ο κ. Φλώρος  δεν παρακολουθούνταν για θέματα εθνικής ασφάλειας αλλά για υπόθεση  “μαύρου χρήματος” που αφορούσε την αγορά σπιτιού αξίας 1.200.000 ευρώ, στο οποίο ποσό τα €600.000 πληρώθηκαν “μαύρα”.

Τον παρακολουθούσαν και με «εξωτερικές πηγές» και όχι μόνο με κοριούς.

Για το θέμα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του ερωτά τον κ. Μητσοτάκη για το ποιος είναι ο δήθεν εθνικός λόγος που η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, τον Σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και τους επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων;

Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα έκανε και το ΠΑΣΟΚ με την οποία κατηγορείται  ο  Πρωθυπουργός ότι εργαλειοποίησε το “απόρρητο” για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και βάπτισε “θεσμική διαφωνία” την ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της ΑΔΑΕ, τονίζοντας πώς «μια τόσο προδήλως αντισυνταγματική συμπεριφορά δηλώνει είτε απώλεια κάθε επαφής με τη θεσμική πραγματικότητα μιας χώρας μέλους της Ε.Ε. είτε τρόμο μπροστά στο ενδεχόμενο νέων αποκαλύψεων».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *