Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Νέα βόμβα στα θεμέλια της ΝΔ η ομολογία Αβραμόπουλου για τα 5000 ευρώ τον μήνα

Νέα βόμβα στα θεμέλια της ΝΔ αποτελεί  η ομολογία Αβραμόπουλου ότι αμείβονταν με 5000 ευρώ τον μήνα από την ΜΚΟ του Παντσιέρι, που ήταν ο ιθύνων νους στο σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ.

«Η συμμετοχή μου στον οργανισμό Fight Impunity ήταν εξ’αρχής απολύτως χωρίς εκτελεστικές ή διαχειριστικές αρμοδιότητες. Η επιτροπή που συμμετείχα, μεταξύ των άλλων μαζί με προσωπικότητες όπως η Φ. Μογκερίνι, ο Γάλλος πρώην ΠΘ Bernard Cazeneuve και η Γερουσιαστής Emma Bonino, ήταν τιμητική. Για την συμμετοχή μου και την αποζημίωση που θα την συνόδευε ζήτησα την έγκρισή της ευρωπαΐκής επιτροπής η οποία και μου δόθηκε γραπτώς, από την Πρόεδρό Von der Leyen» αναφέρει μεταξύ των άλλων ο πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Δημήτρης Αβραμόπουλος, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφορικά με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας la Stampa  που γράφει για την έμισθη συμμετοχή του στην οργάνωση του Παντσιέρι.

Τώρα πώς συμβιβάζεται η τιμητική συμμετοχή με την αμοιβή των 5000 ευρώ τον μήνα, μόνο ο θαυμαστός κόσμος των Βρυξελλών μπορεί να εξηγήσει…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *