Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Τα “όπλα” του Μωυσή Ελισάφ ήταν αντισυνταγματικά!

Στέφανος Καραμούτσιος

“Ο καθένας με τα όπλα του” είχε πει με νόημα ο Μωυσής Ελισάφ, όταν η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε αντίθετα σε επιλογές της παράταξής του ( βλέπε led).

Και όμως αυτά τα όπλα, που μηχανεύτηκε σε συνεργασία με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, όπως πολλές φορές είχαμε επισημάνει, ήταν αντισυνταγματικά.

Και πώς να μην ήταν αντισυνταγματικά, όταν με αυτά  καθιερώνονταν  κάτι πρωτοφανές στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, η υπεροχή δηλαδή των κατώτερων οργάνων απέναντι στα ανώτερα, αφού η περιβόητη οικονομική Επιτροπή, ένα όργανο κατώτερο και διορισμένο, υπερίσχυε του δημοτικού Συμβουλίου, που είναι το  ανώτατο και εκλεγμένο οργάνο ενός Δήμου;

Έτσι μετά από πρωτοφανή κωλυσιεργία μηνών, η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το χουντικής έμπνευσης νομοθέτημα Θεοδωρικάκου και άφησε πολιτικά και ηθικά έκθετους τους εμπνευστές του, που αν έχουν στοιχειώδη πολιτική ευθιξία πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη και να εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *