Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

Εδέησε η κ. Ακονίδου…

Χθες γράψαμε ότι ο σύλλογος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων αναγκάστηκε να στείλει στην Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Ακονίδου επιστολή- διάβημα, προκειμένου η ανωτάτη Αρχή της Δημοτικής Επιχείρησης να καταδεχθεί να ακούσει τα αιτήματα των καθηγητών σε κοινή συνάντηση.

Μάλιστα ο σύλλογος των μουσικών για να γίνει πιο πειστικός αναγκάστηκε να επικαλεστεί και σχετικούς νόμους που επιβάλλουν στην Εργοδοσία να συναντά τους εργαζόμενους συνδικαλιστές, πράγμα που δείχνει ότι στο βασίλειο του Πνευματικού Κέντρου υπάρχει κάτι σάπιο.

Μπροστά στην δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού έκαναν ένα βήμα πίσω και η κ. Ακονίδου εδέησε εν τη …μεγαλοψυχία της να ορίσει συνάντηση με τους μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου, κάτι που έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή για να μη δημιουργηθεί αδιέξοδο στις σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης.

Ευχόμαστε οι προθέσεις της Δημοτικής Αρχής να είναι ειλικρινείς και να λυθεί ένα θέμα που τόσο απασχόλησε την κοινή γνώμη και ζημίωσε την εικόνα του Δήμου μας. Για την επίλυση του Θέματος συνηγορεί και η παρουσία του κ. Αρλέτου, ενός ανθρώπου με εμπειρία στα πολιτιστικά, που θα παρεβρεθεί στην συνάντηση, επικουρούμενος την κ. Ακονίδου.

ΣΚ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *