Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

Τα “βουβά” Χριστούγεννα του Μωυσή Ελισάφ

Μετά την Φιλαρμονική και η Συμφωνική

Καθολική ήταν η συμμετοχή των μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου στην αποχή από τα καθήκοντά τους. Όμως, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων, το γεγονός αυτό δεν συγκίνησε την Δημοτική Αρχή και έτσι δεν ανταποκρίθηκε κανένας από την Διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου για να συναντήσει τους μουσικούς, προκειμένου να συζητήσουν για τα αιτήματά τους, αν και είχαν προσκληθεί.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες,  μετά την αδιαλλαξία της Δημοτικής Αρχής, την σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου, που θα προχωρήσουν και αυτά σε αποχή από τα καθήκοντά τους το προσεχές Σάββατο στις  ώρες 06:00 μμ έως 10:00 μμ.

Η Συμφωνική Ορχήστρα  διαμαρτύρεται για την απόλυση των συναδέλφων συμβασιούχων, την μείωση των προβών καθώς και την μη τήρηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΠΟΕ ΟΤΑ .

‘Ετσι, παρά τις διαβεβαιώσεις της κ. Ακονίδου, ότι οι εκδηλώσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου έτους θα γίνουν κανονικά, είναι βέβαιο ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι βουβά, αφού δεν θα παίξει κανένα μουσικό σύνολο του Δήμου μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *