Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Πολιτική Ανατροπή στην Περιφέρεια Ηπείρου δείχνει πρόσφατη δημοσκόπηση

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που διεξήγαγε το AIRETOS.GR από τις 14 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου του 2022 τα αποτελέσματα για την Ήπειρο είναι πολύ ενδιαφέροντα και προοιωνίζονται πολιτικές ανατροπές.

Συγκεκριμένα οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 60,4% απάντησαν, ότι δεν θα ψηφίσουν Καχριμάνη, πράγμα που σημαίνει ότι θα οδηγηθούμε σε δεύτερο γύρο στις προσεχείς εκλογές,

Το ποσοστό αυτών που δήλωσαν ότι θα τον ψηφίσουν ανέρχεται στο 34%.

Αρνητικές είναι και οι απαντήσεις όσων κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα “πώς κρίνετε την θητεία Καχριμάνη”. αφού σε ποσοστό 48,2% οι ερωτηθέντες κρίνουν αρνητικά το έργο του, έναντι 37,9 που έχουν θετική γνώμη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το ερώτημα “αν πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχει θητεία για τους περιφερειάρχες”, η απάντηση στο οποίο είναι συντριπτική υπέρ της καθιέρωσης θητείας με το ποσοστό να ανέρχεται στο 80%, ενώ μόνο το 17% τάσσεται εναντίον της θητείας.

 

Επίσης στο ερώτημα αν ο Περιφερειάρχης πρέπει να εκφράζει τον κομματικό του φορέα το ποσοστό όσων διαφωνούν ανέρχεται στο 83,1%.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι Ηπειρώτες έχουν κουραστεί από την πολυετή θητεία Καχριμάνη και ότι επιθυμούν πολιτική αλλαγή στην Ήπειρο, αναζητώντας μια προσωπικότητα ανεξάρτητη με υπερκομματικά χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση έγινε για όλες τις περιφέρειες της χώρας και συμμετείχαν 6848 άτομα από όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *