Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Τότε τσαμπουκάς, τώρα κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη

Ως εκπρόσωπο της “Αντρικής”, παρακαλώ, σχολής λανσάριζε τον εαυτόν του ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια της δοξασμένης πρωθυπουργίας του.

Στις προεκλογικές μάλιστα συγκεντρώσεις, πριν τις εκλογές του 15 και με τον ΣΥΡΙΖΑ να επελαύνει, ο ακροδεξιός Σαμαράς απειλούσε θεούς και δαίμονες  μπροστά στο φημολογούμενο από τους κινδυνολόγους ενδεχόμενο, ότι ο Τσίπρας θα μεταφέρει τον έλεγχο της ΕΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο, κραυγάζοντας ότι αυτά γίνονται μόνο στη Βόρεια Κορέα.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Τσίπρας κυβέρνησε, χωρίς η χώρα να γίνει Β. Κορέα και ήλθε ο σούπερ φιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης, που όχι μόνο πήρε υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ αλλά και το ΑΠΕ και την ΕΡΤ , μετατρέποντας το Μαξίμου  σε κέντρο παρακολουθήσεων και γκεμπελικής προπαγάνδας με τους δεκάδες αργυρώνητους επικοινωνιολόγους και δημοσιογράφους στην υπηρεσία του Νεομητσοτακισμού.

Τι απέγινε όμως ο εκπρόσωπος της Αντρικής Σχολής της ΝΔ;

Αν και οι πληροφορίες τον φέρνουν να παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ του Κυριάκου, αυτός από τσαμπουκάς έγινε κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *