Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Μια υποψηφιότητα που ανατρέπει τα δεδομένα στον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Χθες γράφαμε για την μεγάλη πιθανότητα να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος και ότι η ανανέωση του ψηφοδελτίου θα είναι μεγάλη, αφού εκτός των Στέφου και Τζούφη, οι υπόλοιποι πέντε θα πολιτευθούν για πρώτη φορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Επειδή κανένας από όσους υπέβαλαν υποψηφιότητα δεν εκφράζουν αυθεντικά τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, που μετακινήθηκε μαζικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, (υπάρχουν βέβαια υποψήφιοι που πέρασαν ένα διάστημα από το ΠΑΣΟΚ), γίνεται προσπάθεια να υπάρξει μια τέτοια υποψηφιότητα, που θα περιορίσει τις διαρροές στο νομό ψηφοφόρων, που το 19 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αμφιταλαντεύονται μεταξύ των δύο κομμάτων και δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Έτσι το πρόσωπο που βολιδοσκοπείται από πολλές πλευρές είναι ο Χρυσόστομος Βούζας, που στην πολιτική του διαδρομή μέχρι το 2012 ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εκφράζει αυθεντικά την πρώην πράσινη βάση.

Μάλιστα η έκπληξη είναι μεγαλύτερη, γιατί το όνομα του κ. Βούζα περιλαμβάνεται και στα πρόσωπα που προτείνει ο  κ. Κοτζιάς, μετά την άρνηση του Γιάννη Καραγιάννη, πρώην βουλευτή  στο νομό να πολιτευθεί ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κοτζιάς  είναι ένα βήμα, πριν την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις αντιδράσεις αρκετών συνεργατών του, μια συνεργασία όμως που θεωρείται βέβαιη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα, που καθιστούν αναγκαία την συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων.

Σε επικοινωνία μάλιστα που είχαμε με τον κ. Βούζα, μας επιβεβαίωσε για τις προτάσεις που γίνονται για το πρόσωπό του και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να τις αποδεχτεί,  κατεβαίνοντας υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων.

Σ.Κ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *