Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων;

Σε προεκλογικό συναγερμό βρίσκονται πάλι τα κόμματα, αφού το ενδεχόμενο να γίνουν οι εκλογές πολύ νωρίτερα από την Άνοιξη είναι πολύ πιθανό, μετά τον πολιτικό σεισμό που προκαλούν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών ακόμη και απλών πολιτών.

Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αξιολογούν τα νέα δεδομένα και κάνουν το τελικό φρεσκάρισμα στα ψηφοδέλτια που σε ένα μεγάλο βαθμό έχουν συγκροτηθεί από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν η πιθανότητα να γίνουν εκλογές αρχές του Φθινοπώρου ήταν μεγάλη.

Στην  αξιωματική Αντιπολίτευση ο στόχος για την πρώτη θέση στις εκλογές περνά και από την Ήπειρο, ένα γεωγραφικό διαμέρισμα που υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να βαφτεί το βράδυ των εκλογών με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα αξιόπιστες πηγές από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας σε μία συμβολική κίνηση θα επιλέξει να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Νομό Ιωαννίνων. ( Οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες).

Η κάθοδος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα θα συνοδευτεί και με την μεγάλη ανανέωση του ψηφοδελτίου του κόμματος, αφού από τα επτά πρόσωπα του ψηφοδελτίου του 2019 τα πέντε θα είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *