Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Δυσαρέσκεια στα ενδότερα της Νέας Εποχής

Σύμφωνα  με πληροφορίες η γκρίνια, που εδώ και καιρό σοβεί στην παράταξη του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, παίρνει τις τελευταίες ημέρες νέα μορφή με πολλά μέλη της παράταξης να εκφράζουν πλέον την δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που ο Δήμαρχος λειτουργεί και συμπεριφέρεται.

Μάλιστα την τελευταία φορά που συνήλθαν τα όργανα της παράταξης της Νέας Εποχής εκφράστηκαν  ανοιχτές διαφωνίες για τον παραγκωνισμό αρκετών Αντιδημάρχων, πολλοί από τους οποίους, με ευθύνη του κ. Ελισάφ, έχουν διακοσμητικό ρόλο.

Ο συγκεντρωτισμός  του Δημάρχου, αφού θέλει όλα να περνούν από τα χέρια του, είναι απόδειξη της ανασφάλειάς του και προδίδει τον φοβικό του χαρακτήρα, κάτι που για αρκετά μέλη της παράταξης αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην παραγωγή αξιόλογου έργου.

Τα μέλη αυτά εισηγούνται να χρεωθούν οι αντιδήμαρχοι με συγκεκριμένες ευθύνες και να βελτιωθεί η επικοινωνιακή πολιτική της παράταξης με την κατάλληλη προβολή του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Ένας τομέας στον  οποίο υπάρχουν φανερές αδυναμίες, αφού όλα εναπόκεινται στην διάθεση του Δημάρχου, με αποτέλεσμα οι δημότες να μην έχουν σφαιρική πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στον δήμο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *