Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ο (Γεώργιος) Μυλωνάς και οι πραματευτάδες του

Συνεχίζεται η περιπέτεια της προτομής του αείμνηστου Γεωργίου Μυλωνά, η οποία μετά την απόσυρσή της λόγω των έργων για την κατασκευή  του κόμβου μποστά στην Περιφέρεια Ηπείρου τοποθετήθηκε ξανά στην περιοχή αλλά με εντελώς λαθεμένο τρόπο.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η προτομή του πολιτικού με την μεγάλη πραμάτεια  για την πόλη των Ιωαννίνων, αφού συνέβαλε τα μέγιστα στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κοιτάζει  προς το Μιτσικέλι, ενώ για να δει κάποιος σε ποιον ανήκει το άγαλμα, πρέπει να κατεβεί στο κατάστρωμα του δρόμου του κυκλικού κόμβου, με κίνδυνο να διαμελιστεί από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μια στοιχειώδης μελέτη του χώρου θα επέβαλε η προτομή να έχει μέτωπο όχι προς το Μιτσικέλι αλλά προς το παλιό Πανεπιστήμιο με τη θέση αυτή να είναι και πάλι προσωρινή, αφού η μόνιμη θέση του πρέπει να είναι στο παλιό Πανεπιστήμιο, μετά βέβαια την ανακαίνιση του κτιρίου, σύμφωνα με τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *