Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ριζόπουλος εγκαλεί Καχριμάνη για το θέμα των διοδίων

Για την άρνηση να συζητηθεί το θέμα των διοδίων στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκαλεί τον Καχριμάνη ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Με σημερινή του επιστολή στον Περιφερειάρχη, κ. Καχριμάνη και στην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Μπραϊμη, ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου διαμαρτύρεται, γιατί αν και εγκαίρως (από 7/10/22) είχε ζητήσει να συζητηθεί το θέμα των διοδίων σε μια ειδική συνεδρίαση ή σαν ξεχωριστό θέμα στο ερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο όμως το θέμα δεν συμπεριλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη της 19ης Οκτωβρίου.

“Δεν πρέπει η προσωπική σας εμπάθεια προς το πρόσωπο μου να σας θολώνει τη κρίση και να μην αντιλαμβάνεστε, ότι το ζήτημα των διοδίων δεν είναι προσωπικό πρόβλημα κανενός αλλά πρόβλημα όλων των πολιτών του Νομού Ιωαννίνων, οι οποίοι αγανακτούν βλέποντας να μην εφαρμόζεται η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας “, αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Ριζόπουλος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *