Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Βουλευτής για τα …πανηγύρια;

Ερώτηση στον υπουργό των Εσωτερικών κ. Βορίδη για το θέμα των σχολικών καθαριστριών κατέθεσε η κυρία Τζούφη μαζί με άλλους 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας αύξηση των κονδυλίων για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας και υγιεινής στα σχολεία.

Μέχρις εδώ όλα καλά, αν και κάποιοι θα αντέτειναν ότι τα αντανακλαστικά της κ. Τζούφη δεν είναι και τα καλύτερα, αφού το θέμα έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία αρκετές ημέρες πριν και  όσα συνέβησαν μεταξύ δημοτικής Αρχής και καθαριστριών  έκαναν το γύρο της Ελλάδος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι φανερό ότι τα γεγονότα αυτά διέλαθον της αμέσου προσοχής της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήταν απασχολημένη  ψυχή τε και σώματι με τα καλοκαιρινά πανηγύρια, όπου αρίστευσε.

Το να επικαλείται όμως στην ερώτησή της η κ. Τζούφη την δημοτική Αρχή ως πρωτοστατούσα στο αίτημα για τις καθαρίστριες μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν, αυτό μόνο μια βουλευτής για τα πανηγύρια θα το έκανε…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *