Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Παρακολουθείται από την ΕΥΠ ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ;

Πολιτικό σάλο αλλά  και εύλογη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτού Λέσβου, Β΄αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην εισαγγελέα, κ. Αθανασίου ο οποίος ούτε πολύ ούτε λίγο υποστήριξε ότι ένας αλλόθρησκος και δη μουσουλμάνος  βουλευτής της Ελλάδας πρέπει να παρακολουθείται, επικαλούμενος το ενδεχόμενο να συνεργάζεται με την Τουρκία.

Η δήλωση αυτή προκαλεί ανατριχίλα και γεννά ποικίλα ερωτηματικά, μιας και στην Ελλάδα υπάρχουν και άλλοι αλλόθρησκοι αξιωματούχοι με πρώτο τον Δήμαρχο Ιωαννίων κ. Ελισάφ, ο οποίος είναι στο θρήσκευμα Εβραίος.

Σύμφωνα με τη λογική Αθανασίου και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων μπορεί να παρακολουθείται, αφού ως Εβραίος είναι ύποπτος για παροχή πληροφοριών στο …Ισραήλ, μιας και ως αλλόθρησκος είναι a priori ύποπτος και επικίνδυνος για την Εθνική μας Ασφάλεια.

Και θα ήταν τραγικό, αν αποκαλυφθεί κάποια μέρα, ότι ο κ. Ελισάφ, ένας Έλληνας πολίτης υπεράνω κάθε υποψίας,  παρακολουθείται από την ΕΥΠ, πέφτοντας  θύμα του θρησκευτικού Μακαρθισμού, που εκφράζεται από ανθρώπους σαν τον Αθανασίου, που δεν  αντιπροσωπεύει ασφαλώς μόνο τον εαυτό του αλλά και αρκετούς άλλους από τον θαυμαστό κόσμο της Ελλάδος των Ελλήνων Χριστιανών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *