Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Να εφαρμοστεί η κλαδική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) ζητούν οι Οικοδόμοι Ιωαννίνων

 

Την εταιρία «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ» καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ιωαννίνων, γιατί αρνείται να εφαρμόσει την κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ), που υπέγραψε η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και που είναι υποχρεωτική για όλους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το συνδικάτο των Οικοδόμων “η εταιρεία αυθαίρετα καταπατά ακόμα και τα στοιχειώδη δικαιώματα στις αποδοχές των συναδέλφων οικοδόμων και τους πληρώνει με το ελάχιστο μεροκάματο των 35 ευρώ και την άθλια πρακτική με τα κουπόνια”.

“Συνένοχοι και συνυπεύθυνοι σε αυτή την κατάσταση είναι η κυβέρνηση και η Περιφερειακή αρχή που υπογράφουν συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ με τις κατασκευαστικές εταιρείες και βγάζουν σε διαγωνισμό μειοδοσίας τα δικαιώματα των εργατών, ενώ ταυτόχρονα έχουν «ξεδοντιάσει» τους ελεγκτικούς μηχανισμούς” αναφέρει η καταγγελία, με την οποία οι Οικοδόμοι απαιτούν από την εργοδοσία της «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ» να εφαρμόσει τους όρους που προβλέπει η κλαδική ΣΣΕ για τους οικοδόμους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *