Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων : Οργή των εργαζομένων για την ιδιότυπη τιμωρία σε συνδικαλιστή

Είναι υπάλληλος στο Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων, έχει πτυχίο ΤΕ Οικονομικού- Λογιστικού με μεταπτυχιακό και εδώ και 8 μήνες ζητά να του αναθέσουν αντικείμενο εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Πλιάκο να αρνείται, γιατί ο υπάλληλος έχει και μια άλλη ιδιότητα, αυτής του Αντιπροέδρου του Συλλόγου των εργαζομένων, πράγμα που αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως για τον δεξιό δήμαρχο.

Αυτό καταγγέλλει  ο σύλλογος ΟΤΑ του Ν. Ιωαννίνων που θεωρεί “ότι ο κ. Πλιάκος γνωστός για την εχθρότητα που επειδεικνύει στους εργαζόμενους αλλά και για την αδιαφορία του σε θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων απαξιώνει τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου εδώ και αρκετούς μήνες αφήνοντάς τον στο εργοτάξιο του Δήμου χωρίς να του αναθέτει καθήκοντα”

“Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εκτός από τη συνδικαλιστική του δράση δεν είχε ποτέ κανένα παράπτωμα, ώστε ο Δήμαρχος να του επιβάλλει πειθαρχικά μέτρα. Αφού  λοιπόν δεν μπορεί να τιμωρήσει ή ακόμα καλύτερα να απολύσει το συνδικαλιστή που του δημιουργεί προβλήματα, τον υποβάλλει στην καθημερινή απαξίωση” επισημαίνει η ανακοίνωση.

“Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο την εποχή που γίνονται προσλήψεις συμβασιούχων εξαιτίας των κενών, που οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν μπορούν να πάρουν ούτε άδεια,  ο Δήμος Ζίτσας να κρατά εργαζόμενους χωρίς ανάθεση καθηκόντων για να τους τιμωρήσει για τη συνδικαλιστική τους δράση. Αυτό δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο. Να ανατεθούν τώρα καθήκοντα στον συνάδελφο!” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *