Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Σκηνές απείρου κάλλους στο Δημαρχείο με τον κ. Ελισάφ να το βάζει στα πόδια, για να αποφύγει την οργή των σχολικών καθαριστριών

 

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι σχολικές καθαρίστριες στα Γιάννενα έξω από το δημαρχείο της πόλης, απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης 40 σχολικών καθαριστριών που αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του δήμου. Την κινητοποίηση οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Σχολικών Καθαριστριών νομού Ιωαννίνων σε συντονισμό με την Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών, το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ιωαννίνων και το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται ότι στοιχείο πανικού της δημοτικής αρχής ήταν η επιλογή της να αναθέσει στην Ελληνική Αστυνομία το ρόλο του πορτιέρη στο δημαρχείο κάνοντας «face control» από το πρωί, ενώ παράλληλα είχε πέσει σύρμα όλοι οι αντιδήμαρχοι που στεγάζονται σε παρακείμενα κτίρια να απουσιάζουν.

Μετά το τέλος της κινητοποίησης οι σχολικές καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν στο εργατικό κέντρο για να συζητήσουν τα επόμενα αγωνιστικά βήματά τους, όταν έφτασε η πληροφορία ότι ο Μωυσής Ελισάφ Δήμαρχος Ιωαννιτών εμφανίστηκε στο δημαρχείο δίνοντας προκλητικά συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τότε οι σχολικές καθαρίστριες επέστρεψαν στο δημαρχείο αιφνιδιάζοντας τον δήμαρχο που εμβρόντητος για να αποφύγει την οργή των σχολικών καθαριστριών δραπέτευσε μπροστά στις κάμερες. Εκεί τον λόγο πήρε η Δήμητρα Ηλία που μέσα σε κλίμα οργής κατήγγειλε τη δημοτική αρχή για την στάση της στέλνοντας μήνυμα ότι θα τις βρουν μπροστά τους αφού δεν πρόκειται να παραιτηθούν από τον αγώνα τους να ανακληθούν όλες οι απολύσεις.

Το βίντεο από τα επεισόδια στο δημαρχείο θα αναρτηθεί σε λίγο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *