Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Στον αστερισμό του στρουθοκαμηλισμού

Στρουθοκαμηλισμός είναι να αγνοείς τα προβλήματα, υποκρινόμενος ότι δεν υπάρχουν και σαν όρος προήλθε από την συμπεριφορά της στρουθοκαμήλου, που όταν αντιλαμβάνεται ότι την πλησιάζει εχθρός, κρύβει το κεφάλι της στο έδαφος, νομίζοντας ότι έτσι δεν την βλέπει.

Μια συμπεριφορά που χαρακτηρίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων που εδώ και τρία χρόνια στο ζήτημα της ανοιχτής διάσπασης των στελεχών του στο δήμο Ιωαννιτών στρουθοκαμηλίζει σε βαθμό απελπιστικό.

Και αν πριν από τρία χρόνια υπήρχε η δικαιολογία της υποτυπώδους οργάνωσης, τώρα που στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν εκλεγμένα όργανα σε όλα τα επίπεδα της πόλης και του νομού η στάση του ΠΑΣΟΚ  δεν είναι μόνο αδικαιολόγητη, είναι και τραγελαφική.

Γιατί δεν μπορούν τα προβεβλημένα στελέχη του να συγκρούονται πολλές φορές με τον πιο βίαιο και σκαιό τρόπο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, κατηγορώντας το ένα το άλλο για σοβαρότατα ζητήματα και σε επίπεδο οργάνωσης όλα αυτά να ξεχνιούνται και να είναι όλα μέλι γάλα.

Δεν μπορεί το τοπικό ΠΑΣΟΚ να μένει σιωπηλό σε θέματα πολιτικής που άπτονται άμεσα της ζωής των πολιτών και να μην έχει τοποθετηθεί ούτε μια φορά, ενώ παρατηρείται το καθημερινό φαινόμενο άλλα στελέχη του να προωθούν τις απόψεις του κ. Μπέγκα και άλλα στελέχη τις απόψεις της Δημοτικής Αρχής, αποτελώντας μάλιστα μέλη της Ν.Ε ή της Συντονιστικής της Οργάνωσης της πόλης.

Χθες σε ένα σοβαρό θέμα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές τοποθετήθηκε, κάτι που δεν είδαμε να το κάνει το τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Καλές είναι οι εκλογές για τον νέο Πρόεδρο και για την ανάδειξη οργάνων καλή και η αισιοδοξία από τις δημοσκοπήσεις αλλά για να είσαι σοβαρό κόμμα που φιλοδοξείς να παίξεις ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, οφείλεις να έχει θέσεις σε θέματα που αφορούν άμεσα τη ζωή σου.

Και αυτές τις θέσεις οφείλεις να τις δημοσιοποιείς και όχι να βάζεις το κεφάλι σου στην άμμο ή να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, επειδή φοβάσαι ότι θα δυσαρεστήσεις κάποια μέλη σου ή κάποιους που δηλώνουν φίλοι σου.

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *