Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Κάστρο Ιωαννίνων: Ενθουσιασμένοι οι κάτοικοι από την κοσμογονία των έργων

Την ευγνωμοσύνη τους στο Δήμο Ιωαννιτών εκφράζουν οι κάτοικοι του Κάστρου, που ζουν στο δρόμο που οδηγεί στην Εβραϊκή Συναγωγή για τα έργα που άρχισαν να κατασκευάζονται στην περιοχή τους από το περασμένο Πάσχα και προχωρούν με ταχύτατο ρυθμό …χελώνας.

Μπορεί μερικοί να δυσκολεύονται να πάνε στα σπίτια τους από την ανασκαφή κατά μήκος και κατά πλάτος του δρόμου αλλά αυτό έχει μικρή σημασία, αφού για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στη γειτονιά τους. Μάλιστα δε είναι τέτοιος ο συντονισμός των έργων που ο δρόμος μπροστά στη συναγωγή ανεσκάφη αμέσως μετά την επίσκεψη του Πατριάρχη, γεγονός που δείχνει τον σοβαρό προγραμματισμό που διακρίνει την δημοτική Αρχή.

Ο δρόμος μπροστά στη Συναγωγή

Αν τώρα υπάρξει έκτακτη ανάγκη πρόσβασης στα αποκλεισμένα από το Πάσχα σπίτια τους, οι κάτοικοι του Κάστρου δεν παραπονούνται ούτε μιζεριάζουν, γιατί υπάρχει η λύση της αναρρίχησης στα παρακείμενα τείχη, σε περίπτωση που χρειαστούν νοσοκομειακή βοήθεια.

Στο βίντεο που μας απέστειλε κάτοικος της περιοχής παρουσιάζεται η κοσμογονία που ζουν οι κάτοικοι τους τελευταίους μήνες:

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *