Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Η δημοσκόπηση της Metron Αnalysis, ο κ. Ελισάφ και η υποψηφιότητα του κ. Γκόντα

Πάει καιρός που η εταιρία Metron Αnalysis διεξήγαγε έρευνα στο δήμο Ιωαννιτών, ύστερα από παραγγελία του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, προκειμένου να αξιολογηθεί το έργο της Δημοτικής Αρχής και να μετρηθούν οι θετικές γνώμες για το πρόσωπο του Δημάρχου.

Την διεξαγωγή της έρευνας ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμαρχος σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι, προεξοφλώντας με τρόπο αξιωματικό ότι οι μετρήσεις για το πρόσωπό του θα είναι θετικές και αυτό θα του ανοίξει το δρόμο για να διεκδικήσει για δεύτερη τετραετία το αξίωμα του δημάρχου.

Σημειωτέον ότι ο κ. Ελισάφ είχε υποσχεθεί στην προεκλογική περίοδο του 2019 ότι θα είναι δήμαρχος για μια τετραετία αλλά οι υποσχέσεις στην πολιτική συνήθως δεν τηρούνται.

Τώρα όσον αφορά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της γνωστής εταιρίας, αυτά μέχρι σήμερα δεν ανακοινώθηκαν, αν και προαναγγέλθηκαν με τρόπο πανηγυρικό.

Αντ’ αυτών όμως προχθές ο κ. Νίκος Γκόντας, ο οποίος με την παράταξή του συμμετέχει στο Δημαρχιακό σχήμα συνεργασίας, που διοικεί το δήμο,  αιφνιδίως ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για μια ακόμη φορά (έκτη) για το δημαρχιακό αξίωμα.

Και το ερώτημα είναι, αν οι προθέσεις του κ. Γκόντα έχουν σχέση με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τα οποία, ως στενός συνεργάτης του Δημάρχου μάλλον γνωρίζει.

Βέβαια για να σταματήσουν τα σενάρια και οι υποθέσεις, χρειάζεται κάτι απλό: Να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό και για τα οποία με τόση αισιοδοξία εκφράστηκε ο δήμαρχος.

Εκτός και αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, όπως φημολογείται, και αυτός είναι ο λόγος που δεν ανακοινώνονται και έχουν ως αποτέλεσμα τις τελευταίες κινήσεις.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *