Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Γιάννενα: Οι εντυπώσεις από την πρώτη ημέρα επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου

Η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στα Γιάννενα μετά από 24 χρόνια είναι ένα ιστορικό γεγονός, όπως επισημαίνεται και από την Μητρόπολη Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του ο Παναγιώτατος, εκτός από τα τα θυρανοίξια του  Ναού του Αγίου Παϊσίου, θα συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις με επισκέψεις, για παράδειγμα, σε  Ιερές Μονές και Ιδρύματα της Ι. Μητροπόλεως Ιωαννίνων, με την αναγόρευσή του σε επίτιμο Δημότη Ιωαννιτών, καθώς επίσης και σε επίτιμο καθηγητή των Σχολών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κλπ.

Ένα πρόγραμμα  που όσον αφορά τις κινήσεις του κ. Βαρθολομαίου εντός της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας είναι βαρύ και δημιουργεί προβλήματα στη ζωή της πόλης, που δεν είναι συνηθισμένη μια τέτοια εποχή με αρκετούς τουρίστες και με την κίνηση σε υψηλά επίπεδα, να δέχεται τόσου υψηλού επιπέδου επισκέψεις με τα μέτρα της αστυνομίας να είναι πολλά, αφού για την προστασία του Πατριάρχη, σταματά η κίνηση σε ολόκληρες περιοχές, γεγονός που προκαλεί τις αντιδράσεις των κατοίκων.

Μάλιστα, όπως ακούσαμε, από αστυνομικές πηγές έχει διατεθεί για την επίσκεψη του κ. Βαρθολομαίου το σύνολο της αστυνομικής δύναμης των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να έχει ανατραπεί οποιοσδήποτε άλλος αστυνομικός σχεδιασμός και με τις αντοχές των αστυνομικών δυνάμεων να αγγίζουν τα όριά τους.

Επειδή όμως κάθε χρόνο δεν έρχεται Οικουμενικός Πατριάρχης στην πόλη μας, απαιτείται από όλες τις πλευρές υπομονή και ψυχραιμία και μια ελαστικότητα στα αστυνομικά μέτρα.

Άλλωστε δεν νομίζουμε ότι ο υψηλός επισκέπτης μας διατρέχει κάποιον κίνδυνο για να απαιτούνται τόσα μέτρα ασφάλειας και ούτε τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία κινείται η συνοδεία του Παναγιωτάτου προκαλούν τις πιο ευνοϊκές εντυπώσεις στο χριστεπώνυμο κοινό των Ιωαννίνων.

Ωτακουστής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *