Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Και νέο χαστούκι στον κ. Καχριμάνη

Ένα νέο “χαστούκι” δέχτηκε η Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου, χαστούκι, το οποίο αφορά την απευθείας ανάθεση του κ. Καχριμάνη στο Αστικό ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των υπολειμμάτων της μονάδος επεξεργασίας απορριμμάτων ( ΜΕΑ) Ηπείρου.

Σύμφωνα με απόφαση της Αποκεντρωμένης διοίκησης γίνεται δεκτή η προσφυγή της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “EN.ACT Περιβαλλοντική Ανώνυμη Εταιρεία” εναντίον της απόφασης της Περιφέρειας Ηπείρου να αναλάβει το έργο της μεταφοράς των στερεών υπολειμμάτων η θυγατρική εταιρεία του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο της Αποκεντρωμένης, που κρίνει παράνομη την απόφαση της Περιφέρειας, δεν υπήρχε κανένας κατεπείγων και απρόβλεπτος λόγος για την κατάτμηση του έργου και την απευθείας ανάθεση και έπρεπε να προκηρυχθεί ανοιχτός δημόσιος διαγωνισμός, ο οποίος θα εξασφάλιζε τον ελεύθερο ανταγωνισμό.

Το νέο αυτό χαστούκι που έρχεται να προστεθεί στα τελευταία χαστούκια που δέχεται από πολλές πλευρές ο Περιφερειάρχης επιτείνει την κρίση που ενδημεί στην Περιφέρεια Ηπείρου και ανοίγει έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας, αφού στο μάτι του κυκλώνα μπαίνουν τώρα οι απευθείας αναθέσεις, συνήθης πρακτική της Περιφερειακής Αρχής, καθώς και η νομιμότητά τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *