Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Επεισόδιο στο Γρεβενίτι: Σε έντονο ύφος ο Καχριμάνης ζητά εξηγήσεις από τον Καλογιάννη

Στιγμιότυπο από το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών

Την Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου βρήκε ως ευκαιρία ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης   για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σταύρο Καλογιάννη για την περιβόητη τροπολογία της κυβέρνησης, που του αφαιρεί τις αρμοδιότητες για τα απορρίμματα.

  Συγκεκριμένα οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο χωριό του Ανατολικού Ζαγορίου, Γρεβενίτι, στα πλαίσια του 4ου Ποδηλατικού Αγώνα  με την ονομασία “Greveniti Bike 83 km”,  έναν αγώνα που διοργανώνει ο Δήμος Ζαγορίου για να τιμήσει τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

‘Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, ο κ. Καχριμάνης ζήτησε με έντονο τρόπο εξηγήσεις από τον βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής κ. Καλογιάννη, γιατί δεν το ειδοποίησε για την τροπολογία, με τον κ. Καλογιάννη να του απαντά σε ήρεμο τόνο.

Ο κ. Καχριμάνης φέρνει βαρέως τις τελευταίες εξελίξεις, θεωρώντας ότι αυτές πλήττουν το κύρος του και ρίχνουν νερό στο μύλο των πολιτικών του αντιπάλων.

Στο μεταξύ κύκλοι της Περιφερειακής Αρχής υποστηρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν ήταν ενήμερος για την τροπολογία με τα σκουπίδια και ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε στον κ. Καχριμάνη ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει …νέα τροπολογία που θα ακυρώνει την πρώτη!

Ωτακουστής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *