Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Της καινοτομίας ήλιε νοητέ… (βίντεο)

Εκδήλωση για την παραγωγικότητα και την καινοτομία διοργάνωσε η ΝΔ στα Γιάννενα με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέκο Καχριμάνη να αναδεικνύεται στον σταρ της συνάντησης, αφού ως γνωστόν η Ήπειρος είναι πρωτοπόρος σε καινοτόμες λύσεις και για αυτό κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των περιφερειών της Ευρώπης, όταν αριθμεί βέβαια κανένας από το τέλος, όπως κάνει πολλές φορές ο …ΣΚΑΙ.

” Η καινοτομία δεν είναι κάτι το δύσκολο, εγώ θυμάμαι ότι ο παππούς μου μου έλεγε, ξέρεις πόσο μακριά είναι το σκοτάδι; Κλεις τα μάτια να το δεις! Έτσι είναι και η καινοτομία! Είναι δίπλα μας” ανέφερε με στοχαστικότητα ο αιώνιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και οι βαθυστόχαστες αναλύσεις του έκαναν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις των  μέσων κοινωνικές δικτύωσης.

Στο βίντεο που ακολουθεί  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και επίλεκτο στέλεχος της ΝΔ αναλύει την έννοια της καινοτομίας…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *