Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ποιοι απεργάζονται τον εξοβελισμό Καλογιάννη από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

20 με 25 βουλευτές σχεδιάζει να θέσει εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρει σε σημερινή ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος.

Οι πληροφορίες του κ. Αντώναρου είναι ακριβείς και σύμφωνα με το πολιτικό παρασκήνιο ένας από αυτούς, που κινδυνεύει να βρεθεί εκτός, είναι  και ο επιμελής βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, για τον οποίο οι εισηγήσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων ( βλέπε δήμαρχος) προς το Μέγαρο Μαξίμου είναι να τεθεί εκτός του τοπικού ψηφοδελτίου του κόμματος.

Η εχθρότητα του δημάρχου αλλά και του Πρόεδρου της Βουλής προς τον κ. Καλογιάννη είναι εμφανής και επιβεβαίωση αυτού είναι το γεγονός, ότι ο κ. Καλογιάννης είναι ζήτημα, αν έχει συνευρευθεί 5 φορές στο διάστημα της τριετίας σε κοινές εκδηλώσεις με τον δήμαρχο και τον Πρόεδρο της βουλής, κάτι που δεν συμβαίνει με την βουλευτή Μαρία Κεφάλα, η οποία κυριολεκτικά είναι “κώλος με βρακί” με τον δήμαρχο και τον κ. Τασιούλα.

Το πρόσχημα για τον εξοβελισμό του κ. Καλογιάννη θα είναι η ανανέωση του ψηφοδελτίου αλλά η πραγματική αιτία είναι η απροκάλυπτη εχθρότητα προς τον κ. Καλογιάννη της τριάδας  της φωτογραφίας που δημοσιεύουμε σήμερα να παρευρίσκεται σε τοπική αθλητική εκδήλωση στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *