Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων: Από όλα είχε ο …μπαξές!

Πρόεδρος εναντίον Αντιπροέδρου και τούμπαλιν

Όλα τα είχε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων αλλά η κορυφαία στιγμή ήταν ο καβγάς του Προέδρου κ. Παπαγεωργίου με τον Αντιπρόεδρο κ. Βίνη.

Στην προηγούμενη δημοτική περίοδο στην θέση του κ. Βίνη ήταν ο κ. Ζούμπας που είδε και απόειδε από την μαεστρία με την οποία διηύθυνε τις συνεδριάσεις ο κ. Παπαγεωργίου και “έκοψε πέρα”!

Το παράπονό του ήταν ότι ο Πρόεδρος δεν είχε ούτε την στοιχειώδη διακριτικότητα να ενημερώνει τους άλλους δύο του Προεδρείου για την ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων.

Όμως ο κ. Βίνης που είναι δικηγόρος και συνάδελφος του κ. Παπαγεωργίου στην πρώτη συνεδρίαση που έγινε ζωντανά δεν έμεινε βουβός αλλά εξέφρασε τις απόψεις του με το αποτέλεσμα να ακολουθήσει καβγάς τρικούβερτος όπως φαίνεται και στο βίντεο.

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *