Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Η χώρα στον αστερισμό του αδιευκρίνιστου

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το μεταφρασμένο έγγραφο του FBI με τα ονόματα των πολιτικών προσώπων έφτασε στη Δικαιοσύνη, χωρίς τα ονόματα, αφού η μεταφράστρια του ΥΠΕΞ κ. Καρατζά δηλώνει, ότι είναι σε θέση  να αποδείξει ότι από αυτήν το έγγραφο έφυγε με τα ονόματα να υπάρχουν στο μεταφρασμένο έγγραφο.

Φοβερές καταγγελίες της Τουλουπάκη για το σκάνδαλο Novartis

Στο μεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Γιάννης Οικονόμου, που κλήθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, να τοποθετηθεί για τις αποκαλύψεις, κρύφτηκε πίσω από τις δηλώσεις – κραυγές του Λοβέρδου, υποστηρίζοντας πως το θέμα δεν αφορά την κυβέρνηση.

Μια κυβέρνηση όμως που με την κυβερνητική της πλειοφηφία απεφάνθη ότι το καραμπινάτο σκάνδαλο της Novartis είναι πολιτική σκευωρία για να πληγεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κόμματα στα οποία ανήκαν τα πρόσωπα που φέρονται από τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ να έχουν ανάμειξη στο σκάνδαλο.

Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα σήμερα μετά την αποκάλυψη της κ. Τουλουπάκη θα είχαν παραιτηθεί πολιτικά πρόσωπα και η δικαιοσύνη θα είχε επεμβεί. Απεναντίας στη χώρα μας δεν τρέχει κάστανο και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν το θέμα.

Και ύστερα απορούν μερικοί που η Ελλάδα βρίσκεται στην 108η θέση στον κόσμο όσον αφορά την ελευθερία του τύπου.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *