Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Τσίπρας: Πρωθυπουργό δε θα με κάνει ο Ανδρουλάκης αλλά ο Ελληνικός λαός!

 

Συνέντευξή παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στην Όλγα Τρέμη στην εκπομπή Meeting Point του newsbomb.gr, μιλώντας για την επόμενη ημέρα στον κόμμα, μετά το συνέδριο και την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εκλογή νέων οργάνων αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην ακρίβεια υποστήριξε πως η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και η κοινωνία είναι χειρότερη από εκείνη των Μνημονίων και καταλόγισε  στην κυβέρνηση ιδεολογικές εμμονές που πλήττουν τα μεσαία και ασθενέστερα στρώματα και ότι αρκεί μια σπίθα για να προκληθεί κοινωνική έκρηξη.

Έχω την αίσθηση ότι για πρώτη φορά η χώρα έχει μια Ι.Χ. εξωτερική πολιτική

Στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, επισήμανε ότι οι επιλογές της κυβέρνησης έχουν μετατρέψει την Ελλάδα από πυλώνα σταθερότητας σε «προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης απέναντι στην Ανατολή».

“Η Ελλάδα έχει περάσει στην στρατηγική Παπάγου», αφού ο πρωθυπουργός ασκεί προσωπική και μονομερή εξωτερική πολιτική ερήμην ακόμη και του υπουργού Εξωτερικών”υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ό,τι αφορά την τελευταία απόφαση για αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία, τα οποία θα ανταλλαγούν με πιο σύγχρονα γερμανικά άρματα, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τους φόβους ότι ο πρωθυπουργός μας εμπλέκει καθημερινά βαθύτερα σε έναν πόλεμο με την απόφασή του να στείλει βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία.

Αναφερόμενος στις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις  κατηγόρησε τον κ. Μητοτάκη ότ έδωσε επ’ αόριστον τις βάσεις στους Aμερικανούς χωρίς να πάρει ανταλλάγματα και ότι ο πρωθυπουργός εφαρμόζει δόγμα αφύλακτου προκεχωρημένου φυλακίου με μια  εξωτερική πολιτική  που είναι αφελής, επικίνδυνη και επιζήμια.

Έκανα τολμηρές επιλογές

Απαντώντας σε ερώτηση της κυρίας Τρέμη για όσα συνέβησαν στο κόμμα υποστήριξε ότι έκανε τολμηρές επιλογές και αναφερόμενος στις τάσεις τις κάλεσε είτε να ανασυντεθούν είτε να αυτοκαταργηθούν.

“Δεν αναγνωρίζω δεν σκέφτομαι και δεν με απασχολεί η έννοια των ομάδων και των τάσεων στον τρόπο που θα δουλέψουμε από εδώ και στο εξής” ήταν το μήνυμα του κ. Τσίπρα προς το εσωτερικό του κόμματος.

Τον Τσίπρα δεν θα τον κάνει πρωθυπουργό ο κ. Ανδρουλάκης, θα τον κάνει ο ελληνικός λαός

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι είναι πεπεισμένος για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και επανέφερε τον στόχο της προοδευτικής διακυβέρνησης από τις πρώτες κάλπες της απλής αναλογικής, ενώ απαντώντας  στην θέση Ανδρουλάκη ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα κάνει πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη  τόνισε ότι «Τον Τσίπρα δεν θα τον κάνει πρωθυπουργό ο κ. Ανδρουλάκης, θα τον κάνει ο ελληνικός λαός».

Ολόκληρη η συνέντευξη Τσίπρα:

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *