Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ύποπτο παιχνίδι με διαρροές σεναρίων μέσω κύκλων του Υπουργείου Άμυνας

Ύποπτο παιχνίδι με διαρροές σεναρίων μέσω κύκλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα το απόγευμα υπήρξε διαρροή σεναρίων από  κύκλους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας  προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για «πιθανές υβριδικές απειλές εντός του καλοκαιριού» και σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης», σενάρια που προκάλεσαν αίσθηση.

«Το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα στον Έβρο με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση, απ’ όπου και αν προέρχονται», τόνισαν χαρακτηριστικά. Αυτές οι «υβριδικές απειλές», όπως ανέφεραν, μπορεί να είναι η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία ή ακόμη και δασικές φωτιές.

Ωστόσο, μισή ώρα αργότερα, με νέα διαρροή το υπουργείο διέψευσε την προηγούμενη.

«Κύκλοι του ΥΠΕΘΑ επισημαίνουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ή απειλή ασφαλείας, όπως ήταν και θα είναι πάντα. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του ΥΠΕΘΑ.

Πολιτικοί παρατηρητές σχολιάζοντας τις διαρροές εκτιμούν ότι κυβερνητικοί παράγοντες θέλουν να διαμορφώσουν κλίμα εθνικής κρίσης για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αλλά και να επηρεάσουν τις προεκλογικές εξελίξεις διαμορφώνοντας τεχνητό κλίμα έντασης για εκλογικά οφέλη.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *