Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ο Έντι Ράμα και οι στυλιστικές συμβουλές στον Μωυσή Ελισάφ

Ρίτα Πουλακίδα

Μπορεί η πολιτική του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, όσον αφορά την διοίκηση του δήμου να προκαλεί τις αντιδράσεις των συνδημοτών του, μιας και η δημοτική αρχή σε πολλά θέματα “τα έχει φορτώσει στον κόκκορα” κατά το κοινώς λεγόμενο, όμως ο δήμαρχος έξω πάει καλά.

Παράδειγμα η επίσκεψή του στην Αλβανία, για την οποία γράψαμε σε άλλο δημοσίευμα ( πατήστε ΕΔΩ ), είχε θετικά αποτελέσματα, αφού στο συνέδριο στην Αυλώνα με θέμα «MY CITY is MY HOME» οι επαφές του δημάρχου είχαν θετικά αποτελέσματα με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα να εκφράζεται κολακευτικά για τα Γιάννενα και τον δήμαρχό τους.

Μάλιστα μεταξύ των δύο ανδρών αναπτύχθηκε εξαιρετική χημεία και σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες μας ο πρωθυπουργός της Αλβανίας προθυμοποιήθηκε να τους δώσει  και στυλιστικές συμβουλές, γιατί το ντύσιμο και η εμφάνιση του κ. Ελισάφ παραπέμπει σε εποχές του προηγούμενου αιώνα.

Έτσι μην εκπλαγείτε, αν στις επόμενες εβδομάδες δείτε τον κ. Ελισάφ με εντελώς νέο look αλλά και ντύσιμο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *