Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ : Συντριπτική η επικράτηση των Προεδρικών στην Ήπειρο

Συντριπτική είναι η επικράτηση των Προεδρικών στην Ήπειρο, αφού στους δέκα εκλεγέντες ( Γεροβασίλη, Τζούφη, Τσίρκας, Στέφος, Γρίβας, Οικονόμου, Ζάψας, Ιωάννου, Σουλελέ και Νάτσικα) μόνο η κ. Μερόπη Τζούφη ανήκει στην Ομπρέλα.

Πρώτη και με διαφορά εκλέχτηκε η κ.Όλγα Γεροβασίλη με 827 ψήφους και ποσοστό 42,98%, καταγράφοντας μία από τις καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικά.

Αξιοσημείωτη όμως αντοχή έδειξε η κ. Τζούφη, η οποία αν και δέχτηκε μεγάλο πόλεμο με την προσπάθεια μερικών να μην εκλεγεί, βγήκε δεύτερη με 540 ψήφους και ποσοστό 28,07%, σπάζοντας τις γραμμές που υπήρχαν.

Η προσπάθεια αποκλεισμού της κ. Τζούφη και η προώθηση υποψηφιοτήτων που δεν είχαν μέχρι τώρα παρουσία στην Ήπειρο και στα Γιάννενα λειτούργησε τελικά υπέρ της βουλευτού του κόμματος, που συσπείρωσε γύρω από την υποψηφιότητά της πολλές γυναίκες στο νομό Ιωαννίνων.

Το δεύτερο επιφανές στέλεχος της Ομπρέλας που είναι ο Χρήστος Μαντάς, πρώην βουλευτής, γραμματέας της Κ.Ο και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έμεινε πολύ μακριά σε ψήφους και δεν εκλέγεται. Συγκέντρωσε μόνο 215 ψήφους, ποσοστό 11,17 και αυτό δείχνει ακόμη περισσότερο την αντοχή της κ. Τζούφη.

Αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι εκτός της κ. Γεροβασίλη, από την Άρτα εκλέγεται ο κ. Τσίρκας  με 507 ψήφους κερδίζοντας την τρίτη θέση και ξεπερνώντας τον κ. Γιάννη Στέφο που συγκέντρωσε 458 ψήφους και πρώτευσε στα Γιάννενα.

Να σημειωθεί ότι απαρατήρητη δεν περνά η επίδοση του Θεσπρωτού κ.Μάριου Κάτση, που αν και η υποφηφιότητά του ήταν συμβολική και για την τιμή των όπλων λόγω της ποσόστωσης των γυναικών όμως συγκέντρωσε 383 ψήφους και ποσοστό 19,91%. καταλαμβάνοντας την 5η θέση, χωρίς τελικά να εκλεγεί.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *