Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ :Θρίλερ στην Ήπειρο με τα αποτελέσματα για τα μέλη που εκλέγονται στην Κ.Ε

Θρίλερ στην Ήπειρο με τα άτομα που εκλέγονται στην Κεντρική Επιτροπή, αφού τελικά σύμφωνα με πληροφορίες τη λύση θα δώσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή με την ερμηνεία που θα δώσει για την ποσόστωση.

Ενώ εκλέγονται από τις γυναίκες οι Γεροβασίλη, Τζούφη, Σουλελέ, Νάτσικα και Ιωάννου στους άντρες υπάρχουν δυο προβλήματα.

Συγκεκριμένα εκλέγονται οι Στέφος, Τσίρκας και Γρίβας. Όμως ο  Οικονόμου (που μαζί με τον Γρίβα έχουν το διαίωμα της ποσόστωσης) έλαβε μικρό αριθμό ψήφων, γεγονός που προκαλεί τις ενστάσεις των ενδιαφερομένων.

Πρόβλημα όμως υπάρχει και με την πέμπτη θέση των ανδρών, όπου οι Ζάψας και Μαντάς έχουν ελάχιστη διαφορά ψήφων και σε δύο τμήματα της Πρέβεζας δεν υπάρχει επίσημο αποτέλεσμα.

Η κατάσταση αυτή της εκκρεμότητας προκαλεί διάφορα σχόλια στους πολιτικούς κύκλους της Ηπείρου και αδημονία και εκνευρισμό στα τοπικά στελέχη με το παρασκήνιο να είναι έντονο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *