Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Τα παράπονα των οδοκαθαριστών

 

Για έλλειψη βασικών μέσων στον οδοκαθαρισμό διαμαρτύρονται οι 15 εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Ιωαννιτών, που καλούνται – λένε- να καθαρίσουν όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης με τα πολυκαταστήματα, τα τουριστικά σημεία, την περιοχή που συγκεντρώνονται τα νυχτερινά μαγαζιά αλλά και τις γειτονιές με αυτές τις φαγωμένες από τη μια μεριά ψάθινες σκούπες.

Δεν αντιλαμβάνονται όμως οι κακομαθημένοι οδοκαθαριστές  ότι σε μια εποχή λιτότητας και οικονομικών θυσιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις σκούπες από την αφάγωτη πλευρά, όπως θα τους συμβούλευε και η κυρία Σούλα από την Αλεξανδρούπολη, που ζήτησε να ανάβουν οι Έλληνες φωτιά στην αυλή τους  για να ζεστάνουν νερό και να μην ξοδεύουν χωρίς σοβαρό λόγο ηλεκτρικό ρεύμα.

Το ίδιο θα τους συμβούλευε βέβαια και ο κ. Ελισάφ αλλά είναι απασχολημένος με τις αναθέσεις σε τεχνικούς συμβούλους που γίνονται ανά τετράδες σε κάθε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Η πόλη έχει τις προτεραιότητές της αλλά που να το καταλάβουν οι εργαζόμενοι, που όλο παράπονα είναι…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *