Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Οι επιπτώσεις της πειθαρχικής δίωξης Καχριμάνη

Επειδή πολλοί μας ρωτούν, τι είναι το Πειθαρχικό Συμβούλιο στο οποίο παραπέμπεται ο κ. Καχριμάνης για την υπόθεση Τατάγια, η οποία κτύπησε σαν πύραυλος εδάφους- αέρος την Περιφέρεια Ηπείρου, (βλέπε σχετική φωτογραφία), τι αρμοδιότητες έχει και ποιες είναι γενικά οι διαδικασίες που ακολουθούνται σε περιπτώσεις παράβασης καθήκοντος, παραθέτουμε τα εξής στοιχεία:

Στο παραπεμπτήριο έγγραφο ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου (αρθρ.234 ν.3852/2010) μνημονεύονται τα πραγματικά περιστατικά τα οποία συνιστούν την αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος που αφορά η πειθαρχική δίωξη, προσδιορίζονται κατά τόπο και χρόνο και αναφέρονται τα στοιχεία από τα οποία πιθανολογείται η ενοχή του διωκόμενου.

Το πειθαρχικό συμβούλιο συγκροτείται:

α) από έναν πρόεδρο Εφετών του Διοικητικού Εφετείου στο οποίο υπάγεται η έδρα της ΑΥΕ Ο.Τ.Α. ή το νόμιμο αναπληρωτή του, ως πρόεδρο,
β) δύο δικαστές με το βαθμό του Εφέτη που υπηρετούν στο ανωτέρω Διοικητικό Εφετείο, με τους αναπληρωτές τους,
γ) δύο δικαστές με το βαθμό του Εφέτη που υπηρετούν στο Εφετείο στο οποίο υπάγεται η έδρα της ΑΥΕ Ο.Τ.Α., με τους αναπληρωτές τους,
δ) έναν Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών, με τον αναπληρωτή του και

ε) τρεις αιρετούς εκπροσώπους της οικείας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, όταν ελέγχεται πειθαρχικά αιρετός δήμων ή της Ένωσης Περιφερειών, όταν ελέγχεται πειθαρχικά αιρετός περιφέρειας, ως μέλη.

Ενώπιον του συμβουλίου ο εγκαλούμενος μπορεί να εμφανιστεί αυτοπροσώπως με ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου. Το συμβούλιο συνεδριάζει σε δημόσια συνεδρίαση, συντάσσονται πρακτικά, μπορεί να εξετάζει μάρτυρες και να εκτιμά οποιοδήποτε πρόσφορο αποδεικτικό μέσο.

Αν ο κατηγορούμενος δεν αθωωθεί  και κριθεί ένοχος επιβάλλονται πειθαρχικές ποινές, που μπορεί να είναι η επιβολή αργίας ( μέχρι 6 μήνες) κατά τους οποίους ο καταδικασθείς απέχει των καθηκόντων του, και η ποινή της έκπτωσης από το αξίωμα.

Ο καταδικασθείς μπορεί εντός 30 ημερών να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης στο ΣτΕ, το οποίο κρίνει την υπόθεση και κατ ουσία. Η προθεσμία των 30 ημερών αναστέλλει την εκτέλεση της απόφασης που επιβάλλει ποινή. Αν ασκηθεί προσφυγή απαιτείται αίτηση για την αναστολή στην Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *