Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Για παράβαση καθήκοντος παραπέμπεται στο Πειθαρχικό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου

Όπως αναφέρει το σάιτ των Ιωαννίνων, stotapsi.gr, που είναι γνωστό για την σκληρή κριτική που ασκεί στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Καχριμάνη σε πειθαρχικές περιπέτειες με άγνωστη έκβαση οδηγείται η Περιφερειακή Αρχή και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκης  παραπέμπει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, για παράβαση καθήκοντος, τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξ. Καχριμάνη και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η παραπομπή αφορά τις παράνομες αναθέσεις στη δικηγόρο Αθηνών κ. Γεωργία Τατάγια, που είχαν αποκαλυφθεί από την εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» και που είχε καταγγείλει με αναφορά της η εκδότριά του Ελένη Καραπάνου.

Επίσης ο κ. Καχριμάνης καλείται  σε απολογία με την κατηγορία ότι προέβη  σε αναθέσεις- χρηματοδοτήσεις  σε εταιρία της συζύγου του κ. Ελένης Κασσάρου και του κουνιάδου του κ. Στέργιου Κασσάρου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *