Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Συνήγορος στο πραξικόπημα

Στέφανος Καραμούτσιος

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απόφαση του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ να παρέμβει ο Δήμος Ιωαννιτών στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας υπέρ του χουντικής κοπής νόμου Θεοδωρικάκου.

Ως γνωστόν ύστερα από αίτηση των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Βέροιας κατά των αποφάσεων για τον τρόπο συγκρότησης της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, το Γ’ Τμήμα του ΣτΕ έκρινε πριν από έναν μήνα αντισυνταγματικές τις ρυθμίσεις του πρώην υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου.

Όμως η απόφαση για να έχει νομικό αποτέλεσμα πρέπει να εγκριθεί και από την Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, που συνέρχεται  για να αποφασίσει στις 6 Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ιωαννιτών έχουν υποβάλει αίτηση ακυρότητας του νόμου που θα συζητηθεί τον Σεπτέμβριο.

Η κίνηση αυτή του Δημάρχου Ιωαννίνων επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας ότι ο Μωυσής Ελισάφ ήταν ο εμπνευστής του κατάπτυστου αυτού νόμου, που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού με τις διατάξεις του καταργούνται ουσιαστικά τα δημοτικά συμβούλια και δίνονται υπερεξουσίες σε κατώτερα όργανα, που υπερτερούν των ανώτερων, όπως είναι η Οικονομική Επιτροπή.

Την άσκηση της παρέμβασης ο Δήμος Ιωαννιτών την αναθέτει σε δικηγόρο του Δήμου αλλά και στον ομότιμο καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκο Αλιβιζάτο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *