Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Κυριάκο, με χασμουρητά δε γίνεται καμάκι!

Άφθονο γέλιο πρόσφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια ακόμη επίσκεψή του στην επαρχία.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η ακριτική Αλεξανδρούπολη, όπου ο πρωθυπουργός  πήγε για να εγκαινιάσει τη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων και να παραστεί στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη υλοποίησης του νέου τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης.

Σε όλες τις εκδηλώσεις ο κ. Μητσοτάκης έδειχνε ότι έκανε αγγαρεία, μάλιστα έστησε και τον Αρχιεπίσκοπο, που περίμενε όρθιος για 15 λεπτά, προκειμένου να κόψει την κορδέλα των εγκαινείων του γηροκομείου μαζί με τον πρωθυπουργό, ενώ αυτός ανακουφιζόταν στις τουαλέτες, θυμίζοντας κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Mr Been.

Όμως viral έγιναν τα στιγμιότυπα, όπου ο κ. Μητσοτάκης περιμένοντας τους επισήμους από τις άλλες χώρες, χαριεντίζεται με έναν όμιλο κοριτσιών, ενώ ταυτόχρονα χασμουριέται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επισημαίνουν εν χορώ ότι με χασμουρητά δεν γίνεται …καμάκι.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *